Kaş Kalkan'da Deniz Manzaralı, Sonsuzluk Havuzlu, Konforlu Villa
Antalya, Kaş
İlan No: 40043




Açıklama
Dış havuz ısıtması günlük ₺2.000'dir.
Villamız Kalkan Merkezde bulunan şehir, deniz ve doğa manzarasına hakim 10 kişilik kapasiteye sahip lüks villadır. Villamız büyük kapasitesi sayesinde kalabalık aileler ve arkadaş gruplarına hitap etmektedir. Kalkan adalar manzarasını çok net bir açıdan gören villamızda akıllara kazınacak unutulmayacak bir tatil geçirmeye hazır olun. Villamızın teras katında 6 kişilik yemek masası ve 2 adet şezlong bulunmaktadır bu sayede akşam yemeklerinizi muhteşem gün batımı eşliğinde yiyebilirsiniz. Villamız keyifli vakitler geçirmeniz için size langırt ve masa tenisi gibi imkanlar sunmaktadır. Villamız geçmişin ve günümüzün modernliği ile tasarlanmış olup dizayn edilmiş ve siz değerli müşterilerimize sunulmuştur. Unutulmayacak harika bir tatil için sizleri villamıza bekliyoruz.
Villamızda geniş bir otopark alanı bulunmaktadır.
Yatak Odalar
1. Yatak Odası : Bir adet çift kişilik yatak, klima, elbise dolabı, TV, makyaj masası, balkon, banyo ve tuvalet bulunmaktadır.
2. Yatak Odası : Bir adet çift kişilik yatak, klima, elbise dolabı, komodin, banyo, balkon, makyaj masası ve tuvalet bulunmaktadır.
3. Yatak Odası : İki adet tek kişilik yatak, klima, makyaj masası, klima, komodin, elbise dolabı, balkon, banyo ve tuvalet bulunmaktadır.
4. Yatak Odası : Bir adet çift kişilik yatak, klima, makyaj masası, klima, komodin, elbise dolabı, balkon, banyo ve tuvalet bulunmaktadır.
5. Yatak Odası : Bir adet çift kişilik yatak, komodin, klima, makyaj masası, elbise dolabı, balkon, banyo ve tuvalet bulunmaktadır.
Salon : Deniz ve doğa manzaralı salon katı geniş ve ferah bir yapıda olup içerisinde oturma grubu, klima, LCD TV, uydu alıcısı, modem ve 10 kişilik yemek masası bulunmaktadır. Salon katından havuz terasına çıkış vardır.
Mutfak : Son derece teknolojik ekipmanlar ile dekore edilmiş Amerikan mutfak içerisinde buzdolabı, bulaşık makinesi, ocak, fırın, mikrodalga fırın, su ısıtıcısı, ekmek kızartma makinesi, yemek takımı, çatal bıçak takımı, kahve ve su bardakları, tencere ve tavalar yer almaktadır.
Havuz ve Bahçe : Villamız havuz terasında full deniz manzaralı özel yüzme havuzu, şemsiye, şezlong, barbekü, oturma grubu, yemek masası bulunmaktadır.
Temizlik ve Bakım : Villa size temiz teslim edilir ve haftada 1 defa temizlik yapılır. Ekstra temizlik isteğiniz takdirde villamıza bakan görevliler tarafından temizlik, yeni çarşaf, yastık kılıfı vs. görevliler tarafından ücrete tabi olarak yapılır.
Depozito : Villaya girişte 5.000 TL depozito alınmaktadır. Herhangi bir hasar, kırık dökük, kayıp gibi problemler olmadığı taktirde villadan ayrılıştan 10 dk. önce villa/apart kontrol edilip depozito misafirimize iade edilmektedir.
Tüm villalarımıza ilk gün giriş saati öğleden sonra 16.00, en son gün villadan ayrılma saati sabah 10.00’dur.
Havuzu korunaklı villalarımızda kesinlikle %100 görünmeme garantisi vermemekteyiz bu villalarımızda her zaman %5 sakınma payı mevcuttur.
Kalkan; coğrafi yapısı bakımından, yamaç üzerine kurulmuş bir yerleşim yeridir. Kalkan ve çevresindeki köylerde bulunan tüm yazlıklarımıza ulaşmak için, yokuş yukarı çıkılmaktadır.