Bodrum'da Özel Plajlı, Deniz Manzaralı, Bahçeli, 4+1 Villa

Muğla, Bodrum

İlan No: 13276
Bodrum'da Özel Plajlı, Deniz Manzaralı, Bahçeli, 4+1 Villa
Bodrum'da Özel Plajlı, Deniz Manzaralı, Bahçeli, 4+1 Villa
Bodrum'da Özel Plajlı, Deniz Manzaralı, Bahçeli, 4+1 Villa
arrows
arrows

Açıklama

  • Belirtilen fiyat 6 kişi için geçerlidir. 6 kişiden sonra (0-12 yaş arası hariç) ek ücret talep edilir.
  • Temizlik ve hasar depozitosu bedeli : 4.000 TL’dir . Bu bedel konaklama sonrası konut hasarsız ve temiz bırakıldığında iade edilir.

------------------------------------

  • Özel plajlı sitede, harika deniz manzaralı ve geniş bahçeli (200 m2) tripleks yazlık villamız, tatil amaçlıdır.
  • Bodrum – Adabükü’nde, Güvercinlik – Boğaziçi (Bargilya) bölgesindedir. 300 üyeli güvenlikli site içerisindedir. Siteye ait kumlu plaj, kafe, gazino, çocuk parkı, voleybol, basketbol ve tenis sahaları, restoran ve market vardır.
  • 4 oda ve 1 salon olup 150 m²’dir. Balkonlarla 200 m²’dir. Her katta deniz manzarası vardır. Girişte salon, mutfak, WC- banyo ve pergolalı geniş balkon; 1. katta 3 oda, WC ve duş kabinli banyo (24 saat sıcak su) ; terasta oda ve geniş alan mevcuttur.
  • Full möblelidir.Buzdolabı, çamaşır, bulaşık, tost ve çay makineleri, fırın, Wi-fi, uydu-TV, ütü, çocuk beşiği (0-7), vantilatörler, yeterli elbise dolapları, yeterli nevresim takımları ve mutfak malzemeleri vb. vardır.
  • YATAK DÜZENİ : 1 adet çiftli , 4 adet tekli bazalı yatak, 4 adet bazasız ortopedik yatak, 1 adet 3’lü, 1 adet 2’li, 2 adet tekli koltuk , ve 1 adet çocuk beşiği bulunmaktadır.
  • Bahçedeki barbeküde ızgara yapabilir, bahçede güneşlenebilirsiniz.
  • Evcil hayvan kabul edilir.
  • 10 kişi kalabilir.
  • Elektrik, su, tüp gaz ve internet ücrete dahildir.
  • Esintili olması sebebiyle klimaya gerek yoktur.
  • Plajda duş, şezlong ve şemsiyeler ücretsizdir.
  • Otopark sorunu yoktur.
  • Gelen tekrar gelmektedir.
  • Deniz sezonu mayıs – ekim arasıdır. ( Turizm ve Kültür Bakanlığı'nın Muğla bölgesinde bu tarihlerde inşaat yasağı vardır.)
  • Kimlik bildirimi zorunludur.


  • YAKLAŞIK MESAFELER


  • Minibüs : 150 m
  • Market: 200 m
  • Plaj : 700 m
  • Supermarketler : 800 - 1300 m.
  • Hava Limanı : 15 km
  • Bodrum merkez : 30 km

Yorumlar

Star
Star
Star
Star
Star
Star
Star
Star
Star
Star
Star
Star
Star
Star
Star
Star
Star
Star
Star
Star
Star
Star
Star
Star
Star
4.6
5 Yorum
Star
Star
Star
Star
Star
Çok İyi
Bir sıkıntı yaşamadık ama merkezden uzak olması bizler adına eksi puandı.
Ozlem O.
Star
Star
Star
Star
Star
Mükemmel
Bu tripleks villa, Bodrum'da ailemizle geçirdiğimiz en güzel tatillerden biri oldu, manzara muhteşem.
Serhat Ş.
Star
Star
Star
Star
Star
Mükemmel
Deniz manzaralı bu villada aile tatili için her şey düşünülmüş, plaja yakınlığı çok büyük bir artı
elif a.
Star
Star
Star
Star
Star
Mükemmel
Bodrum'un bu güzel köşesinde, ailemizle mükemmel bir tatil geçirdik, villa çok iyi donatılmış.
Cansu G.

Benzer Kategoriler

Benzer İlanlar